OVER ONS

Mandigers Energy Consultancy

Mandigers Energy Consultancy richt zich op het geven van onafhankelijk advies. Dit advies heeft de focus op verduurzaming van de mobiliteit (bijv. personenauto’s, vuilniswagens en heftrucks).

Met als focus de verduurzaming van de mobiliteit (on- en off road voertuigen bijv. personen- en vrachtwagens, vuilniswagens, heftrucks, magazijntrucks mobiele bouwmachines etc.).

Zowel onafhankelijk advies alswel inlenen voor expertise behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen er trainingen verzorgd worden (bv. masterclass).

Ook wordt er grensoverschrijdend samengewerkt, mn. met Noordrijn-Westfalen (NRW) in Duitsland en met België. 

Delen van kennis

Daarnaast wil Mandigers Energy Consultancy een rol vervullen in het delen van opgedane ervaringen en verkregen knowhow om zo het verduurzamingslandschap van in Zuidoost-Nederland te stimuleren. Er zijn nog voldoende kansen in Zuidoost-Nederland, zoals: 

 

  • Waterstoftankstation in Limburg
  • Voertuigen t.b.v. het publieke domein
  • Full service Clean Energy Hub
  • Truck parking
  • Waterstof in een dieselmotor als een transitie-oplossing

Diverse perspectiefvolle projecten en initiatieven zijn ontwikkeld en in ontwikkeling binnen de Limburgse waterstoflogistiek/mobiliteit.

Maar ook het delen van lessons learned met bijvoorbeeld de provincie en de samenwerking met de Limburgse Werkgevers Organisatie, Chemelot en vooraanstaande opleidingsinstituten binnen Zuidoost-Nederland behoren tot deze kansen.

Over J.A.C. (Sjef) Mandigers

Mandigers Energy Consultancy is een onafhankelijke organisatie opgericht in 2020 door J.A.C. (Sjef) Mandigers. Sjef beschikt over de nodige expertise op het gebied van verschillende energieoplossingen voor het rollend en rijdend materieel.

Tevens heeft Sjef de nodige kennis en praktische werkervaring opgedaan van diverse transitieprocessen van verbrandingsmotoren naar batterij-elektrische aandrijvingen, en dadelijk waterstof-elektrische aandrijvingen. Dit allemaal bij een vooraanstaande grote wereldspeler die het verduurzamen omarmt. 

Sjef Mandigers heeft een unieke combinatie van genoten opleiding en 40 jaar werkervaring. 

HBO+ opleidingsniveau (Werktuigbouwkunde, Economische Bedrijfstechniek en Marketing, Nima C), aangevuld met diverse managementtrainingen. 

Sjef heeft zijn ervaring opgedaan in diverse managementfuncties binnen de material handling, logistiek, transport en automotive branche. Naast Nederlands beheerst hij de Engelse en Duitse taal.